ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σάββατο προς Κυριακή ο μεσογειακός κυκλώνας στις Κυκλάδες

Σάββατο προς Κυριακή ο μεσογειακός κυκλώνας στις Κυκλάδες

Αργά το βράδυ του Σαββάτου και τα ξημερώματα της Κυριακής θα υποδεχθούν οι Κυκλάδες τον μεσογειακό κυκλώνα, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στα νησιά του νομού μας.

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, το φαινόμενο θα εισέλθει στη χώρα από τα δυτικά το Σάββατο, ενώ στο νομό μας θα κάνει την εμφάνισή του το βράδυ της ίδιας ημέρας από τις Δυτικές Κυκλάδες και έως το μεσημέρι της Κυριακής θα πλήξει και το υπόλοιπο σύμπλεγμα.

Τα καιρικά φαινόμενα που προβλέπονται είναι θυελλώδεις Βόρειοι άνεμοι εντάσεως 8 με 10 μποφόρ, αλλά και βροχοπτώσεις, που δεν αποκλείεται να είναι ισχυρές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Ήδη όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του νομού Κυκλάδων (Δήμοι, Περιφέρεια, Πυροσβεστική, Αστυνομία κλπ) βρίσκονται σε επιφυλακή για το κύμα κακοκαιρίας, με την ελπίδα να μην παρουσιαστούν μεγάλα προβλήματα και ζημιές.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.