ΤΟΠΙΚΑ

Σαρωτικοί έλεγχοι της Τροχαίας στη Μύκονο: 49 νέες παραβάσεις για πειρατικά τράνσφερ

Σαρωτικοί έλεγχοι της Τροχαίας στη Μύκονο: 49 νέες παραβάσεις για πειρατικά τράνσφερ
Χαοτικό σκηνικό στη Μύκονο δημιουργούν τα τελευταία χρόνια τα πειρατικά τράνσφερ

Συνεχίζουν να σαρώνουν τη Μύκονο τα ειδικά κλιμάκια της Τροχαίας (Ο.Ε.Π.Τ.Α), που έκαναν απόβαση στο νησί των ανέμων και έχουν ριχτεί στο κυνήγι των παραβατών του ΚΟΚ και των πειρατικών τράνσφερ, που τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα, δημιουργώντας ένα χαοτικό σκηνικό, αφού πολλά από αυτά δεν πληρούν καν τους κανόνες ασφαλείας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το σαφάρι των κλιμακίων της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων κατά το διάστημα 10-19 Αυγούστου, διαπιστώθηκαν 49 παραβάσεις για υποκλοπή έργου που έχει ανατεθεί σε άλλο φορέα (πειρατικό τράνσφερ) σε 39 οχήματα με αποτέλεσμα να κοπούν συνολικά 27 κλήσεις στους οδηγούς με πρόστιμο 3800 ευρώ και 22 κλήσεις στους ιδιοκτήτες με προστιμο 3000 ευρώ.

Παράλληλα, διαπιστώθηκαν 2 παραβάσεις για υπεράριθμο όχημα, 8 για ζώνη ασφαλείας, 2 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 7 παράνομες σταθμεύσεις, 6 για φθαρμένα ελαστικά 19 για αθεώρητες άδειες κυκλοφορίας δικύκλων ή τετράτροχων 50 κυβικών, 1 για στέρηση διπλώματος και 1 πλημμέλημα για στέρηση διπλώματος.

Τέλος, αφαιρέθηκαν 4 διπλώματα, 20 άδειες κυκλοφορίας και 31 πινακίδες κυκλοφορίας.

πηγη protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.