ΤΟΠΙΚΑ

Salvatore Adamo & Βασίλης Λέκκας στο Ηρώδειο για το μουσείο της Δήλου

Salvatore Adamo & Βασίλης Λέκκας στο Ηρώδειο για το μουσείο της Δήλου
Δύο μοναδικές φωνές με φόντο την Ακρόπολη και με σκοπό την ανέγερση του νέου αρχαιολογικού μουσείου της Δήλου.

Μια εξαιρετική μουσική σύμπραξη.
Δύο μοναδικές φωνές με φόντο την Ακρόπολη και με σκοπό την ανέγερση του νέου αρχαιολογικού μουσείου της Δήλου.

Η “βελούδινη φωνή”, ο “ερωτικότερος ερμηνευτής του κόσμου”, ο πολυβραβευμένος δημιουργός, ο διάσημος τραγουδιστής των 100.000.000 δίσκων, ο Salvatore Adamo (Ανταμό) έρχεται στην Αθήνα, να μας ταξιδέψει ονειρικά κάτω από το βράχο της Ακρόπολης.
Στην πρώτη του εμφάνιση στο Ηρώδειο, ο “μελωδός της αγάπης” μας υπόσχεται μια μαγική διαδρομή στον κόσμο των αισθήσεων, με όχημα το αξεπέραστο ηχόχρωμά του και εφόδια τις μουσικές αποσκευές του με όλες τις αξέχαστες μεγάλες επιτυχίες του. Μαζί του, ο Έλληνας ερμηνευτής ο Βασίλης Λέκκας.

Υπηρετώντας ταυτόχρονα κι έναν ευγενικό σκοπό, αυτόν που ενώνει τον Adamo – Πρέσβη της Unicef και Επιτίμου Προέδρου του International Foundation for Greece και τον Βασίλη Λέκκα – Πρέσβη Καλής Θελήσεως του International Foundation for Greece, την υλοποίηση ανέγερσης του νέου αρχαιολογικού μουσείου της Δήλου μιας και τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην ανέγερση του νέου αρχαιολογικού μουσείου της Δήλου. Σε έναν ιερό τόπο, απόλυτα ταυτισμένο με τις έννοιες “δημιουργία”, “αισθητική”, “πολιτισμός”.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.