ΤΟΠΙΚΑ

Salt Bae: Ξανά στη… σέντρα – «Σέρβιρε με ακουστικά και ζήτησε 600 δολάρια για να κόψει την μπριζόλα»

Salt Bae: Ξανά στη… σέντρα – «Σέρβιρε με ακουστικά και ζήτησε 600 δολάρια για να κόψει την μπριζόλα»
«Σπατάλη χρημάτων και εξαιρετικά αγενές προσωπικό» αναφέρει στην κριτική του για τον Τούρκο χασάπη ένας πελάτης στη Ντόχα

Ο ενθουσιασμός δεν επικράτησε αυτή τη φορά στον σχολιασμό για τα πιάτα του  Salt Bae. Αντιθέτως, με αρνητική κριτική μίλησε για την εμπειρία του από την εξυπηρέτηση του Τούρκου χασάπη, Νουσρέτ Γκιοκτσέ,  πελάτης του στη Ντόχα.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok, περιγράφει όσα συνέβησαν στο εστιατόριο του Salt Bae και καταλήγει στο εξής: «δεν θα το συνιστούσα. Σπατάλη χρημάτων και εξαιρετικά αγενές προσωπικό».

saltbae1

Ο πελάτης εκφράζει τη δυσαρέσκειά του γιατί ο Τούρκος χασάπης σέρβιρε τον ίδιο και την οικογένεια του, φορώντας τα AirPods του.
«Φαινόταν να μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο. Τεράστια ασέβεια. Μας έβαλε να πληρώσουμε 600 δολάρια για να έρθει να κόψει την μπριζόλα στο τραπέζι μας» σχολιάζει εμφανώς δυσαρεστημένος.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.