ΤΟΠΙΚΑ

Σαλπάρει για Κυκλάδες με νέα χρώματα…

Σαλπάρει για Κυκλάδες με νέα χρώματα…

Αυτές τις ημέρες τοποθετήθηκαν οι νέοι καταπέλτες στο μεγάλο Ε/Γ-Ο/Γ καταμαράν ταχύπλοο «Golden Express» και σήμερα το πρωί ο φωτογραφικός φακός του Arxipelagos «συνέλαβε» μέρος της διαδικασίας βαψίματος στα νέα χρώματα της εταιρείας Golden Star Ferries.

Κατόπιν το μεγάλο ταχύπλοο της οικογένειας Στεφάνου από την Άνδρο, με τη συνοδεία των ρυμουλκών του Ομίλου Σπανόπουλου μεθόρμησε στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των Νέων Ελληνικών Ναυπηγείων του Spanopoulos Group και ανέβηκε στη μεγάλη πλωτή δεξαμενή των ναυπηγείων για την πραγματοποίηση του δεξαμενισμού.

Αργότερα εντός της ημέρας θα παρακολουθήσετε το εντυπωσιακό βίντεο της ανέλκυσης στην πλωτή δεξαμενή, αποκλειστικά από τους φακούς του Arxipelagos.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ταχύπλοο της Golden Star Ferries θα αλλάξει και όνομα, ενώ μέσα στον επόμενο μήνα θα δρομολογηθεί από τη Ραφήνα για τις Κυκλάδες, πιθανόν στα δρομολόγια του «Superrunner» (Ραφήνα – Τήνος – Μύκονος – Πάρος – Νάξος – Σαντορίνη).

Ένα πολύ δυνατό δίδυμο μανούβρας στα δύσκολα λιμάνια του Αιγαίου θα αποτελέσουν την ψυχή της Γέφυρας του πλοίου και θα μοιραστούν αντίστοιχα στις δύο βάρδιες: Ο Cpt Διαμαντής Παπαγεωργίου και ο Cpt Γιάννης Βουτσελάκος.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.