ΤΟΠΙΚΑ

Ρεσιτάλ παραγωγικότητας Βρούτση στο υπουργείο Αθλητισμού

Ρεσιτάλ παραγωγικότητας Βρούτση στο υπουργείο Αθλητισμού

Τρέχει για να προλάβει ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης παράλληλα με τις καθημερινές επείγουσες εργασίες στο Υπουργείο του να ανταποκριθεί σε όλες τις εκδηλώσεις που τον προσκαλούν σε όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Χθες ήταν προσκεκλημένος στην ετήσια συνάντηση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της αρχαιότερης Ελληνικής Ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ, όπου βράβευσε τον κορυφαίο αθλητή  Μίλτο Τεντόγλου (το βραβείο παρέλαβε ο προπονητής του Γιώργος Πομάσκι) και δέχθηκε από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα ένα αθλητικό μπουφάν με τις υπογραφές των αθλητών και αθλητριών της Εθνικής ομάδας. Συμβολικό δώρο αναγνώρισης της καθοριστικής του συμβολής στην ριζική μετά από 30 χρόνια ανανέωση και αναβάθμιση του κλειστού προπονητηρίου του ΟΑΚΑ που παραδίδεται στα μέλη της Εθνικής ομάδας για τις προπονήσεις τους.

“Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!! Τους 6 μήνες που βρίσκομαι στο τιμόνι του ελληνικού αθλητισμού που μου ανέθεσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρώ αυτονόητο χρέος και καθήκον μου όλα όσα έπραξα, κάτι που θα συνεχίσω να πράττω για τους αθλητές και τις αθλήτριές μας!”.

Χθες εξάλλου με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Δ. Παπαστεργίου παρέδωσαν συμβολικά το νέο ΦΕΚ που περιλαμβάνει την ΚΥΑ της ταυτοποίησης εισιτηρίων στον πρόεδρο της Super league 1 Μηνά Λύσανδρου και thw Basket league Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

Εξαιρετική τιμή αποτελεί για τον Κυκλαδίτη Υπουργό και η πρόσκληση που του απηύθυνε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να παραστεί αύριο Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στους τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών και ανδρών στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο της Κρήτης. Από αυτήν την πολύ μεγάλη διοργάνωση φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείψει..
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.