ΤΟΠΙΚΑ

Ρεσιτάλ Κουκά με τους υποψήφιους κάθε μέρα

Ρεσιτάλ Κουκά με τους υποψήφιους κάθε μέρα
Επόμενος ο Μανούσος Συριανός που θα είναι υποψήφιος με την Πρωτοβουλία Δράσης

Σε ένα ρεσιτάλ έχει επιδοθεί ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς που κάθε μέρα παρουσιάζει ξεχωριστά τους υποψήφιους του συνδυασμού του Πρωτοβουλία Δράσης τιμώντας τους ιδιαίτερα με αυτό τον τρόπο.

«Ο Μανούσος Συριανός του Θοδωρή, ο Mr. Motopower, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει -όπως το αποκαλεί ο ίδιος – στο «εξωτικό» Βουγλί Μυκόνου. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Ματσαρίδου και έχει 2 παιδιά. Έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός Οχημάτων-Πραγματογνώμονας στη ΣΕΛΕΤΕ Αμαρουσίου. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 1990 στο χώρο της μοτοσικλέτας και του αυτοκινήτου και διαθέτει οχήματα οδικής βοήθειας.
Εμπιστεύτηκε την ομάδα μας γιατί θέλει η Μύκονος να πάει μπροστά, να περάσει στην επόμενη γενιά, χωρίς να αλλοιωθεί η αυθεντικότητά της. Επιθυμεί να συμβάλει σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής καθώς και αναβάθμισης του οδικού δικτύου.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.