ΤΟΠΙΚΑ

Ρένος Φρέρης: Ανοιχτό κάλεσμα σε Χωριανόπουλο για κοινή κάθοδο στις εκλογές

Ρένος Φρέρης: Ανοιχτό κάλεσμα σε Χωριανόπουλο για κοινή κάθοδο στις εκλογές

Ανοιχτό κάλεσμα στον επικεφαλής του συνδυασμού »Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο» κ. Γιώργο Χωριανόπουλο, για κοινή κάθοδο στις εκλογές της ΕΠΣΚ απευθύνει με ανοιχτή επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Ειρηναίος Φρέρης.

Αναλυτικά, η επιστολή αναφέρει:

Προς κ. Γ. Χωριανοπουλο.. Αγαπητέ κύριε Γιώργο, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο σας έναν άξιο αγωνιστή του Κυκλαδίτικου Ποδοσφαίρου και με δεδομένη την στήριξη των σωματείων προς εμάς για τη συνέχιση της θητείας μας, σας απευθύνω δημόσια ανοιχτό κάλεσμα για τη συμμετοχή σας σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες εκλογές. Νομίζω ότι, συμμετέχοντας στην διοίκηση της Ένωσης, μπορείτε ακόμη να προσφέρετε πολλά πράγματα που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μας, πάντα βέβαια σε συνεργασία με πολλούς νέους και ορεξάτους ανθρώπους που συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή … Για μας το ποδόσφαιρο είναι πολιτισμός και συνεργασία, κάτι που πιστεύω σας χαρακτήριζε σε όλες σας τις θητείες ως διοικητικό μέλος της Ένωσης μας. Θα αναμένω την έγκαιρη απάντηση σας…. Όποια και να είναι θα προχωρήσουμε »Ενωμένοι κι Αγαπημένοι όπως αρμόζει στους Κυκλαδίτες»… Ειρηναίος Φρέρης.

sportcyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.