ΤΟΠΙΚΑ

Ρελάνς Κουκά με νέα πρόσωπα κάθε μέρα

Ρελάνς Κουκά με νέα πρόσωπα κάθε μέρα
Η Δήμητρα Κουσαθανά μια Μυκονιάτισα με καλλιτεχνική δράση θα είναι στο πλευρό του Δημάρχου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Με έναν εντυπωσιακό τρόπο κάθε μέρα ο Κωνσταντίνος Κουκάς παρουσιάζει τα πρόσωπα που θα είναι στο πλάι του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Δίνει ξεχωριστή σημασία ο δήμαρχος στους συνεργάτες του που είναι από όλους τους επαγγελματικούς χώρους και η επιλογή γίνεται με βάση τόσο την διάθεση για προσφορά όσο και τις δυνατότητες που έχει ο καθένας στον τομέα του.

 

Μια νέα Μυκονιάτισα η Δήμητρα Κουσαθανά με δραστηριότητα και στα καλλιτεχνικά πράγματα στο νησί παρουσιάζεται από τον Κωνσταντίνο Κουκά.

«Η Δήμητρα Κουσαθανά είναι γέννημα θρέμμα Μυκονιάτισσα και ζει στη Λάκκα στη Χώρα Μυκόνου. Είναι επι πτυχίω φοιτήτρια της σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Μυτιλήνη. Έχει εργαστεί στον τομέα του τουρισμού και της εστίασης.

Είναι μέλος στην θεατρική ομάδα Μυκόνου Θ.Ο.Μ και μέλος της μεικτής χορωδίας της μουσικής σχολής «Δημήτρης Φίννις». Εκτιμά ότι το κρίσιμο στοίχημα για την επόμενη μέρα είναι η διατήρηση της ταυτότητας του νησιού, του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος και στο πλαίσιο αυτό θέλει να συμβάλει στην ανάδειξη του παραδοσιακού οικισμού.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.