ΤΟΠΙΚΑ

Ρελάνς Κουκά με φρέσκα πρόσωπα

Ρελάνς Κουκά με φρέσκα πρόσωπα
Νέοι άνθρωποι,άφθαρτοι και γνήσιοι Μυκονιάτες τα πρώτα νέα πρόσωπα που εμφανίζει στο προσκήνιο ως νέους υποψήφιους ο Κωνσταντίνος Κουκάς

Τρίτο νέο πρόσωπο από την νέα γενιά  μέσα σε λίγες μέρες παρουσίασε ως υποψήφιο με τον συνδυασμό του Πρωτοβουλία Δράσης ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Συριανό.

Νέα πρόσωπα, άφθαρτα, χωρίς παρελθόν στα πολιτικά πράγματα της Μυκόνου, μορφωμένοι με εξειδίκευση στους τομείς τους, οι πρώτοι υποψήφιοι  που παρουσιάζει ο  Δήμαρχος Κουκάς, χαρακτηρίζεται ως μια  μια πρώτη απάντηση σε εκείνους του αντιπάλου του Χρήστου Βερώνη που προτίμησε να βγάλει στην πολιτική σκηνή πρόσωπα με «μεγάλο» παρελθόν στα πολιτικά ζητήματα του νησιού.

Είναι σαφές πλέον ότι η μάχη των πολιτικών εξελίξεων θα κριθεί και στο επίπεδο αυτό το επόμενο χρονικό διάστημα. Από την μια πλευρά νέοι με όρεξη για δουλειά και από την αντίθετη «μπαρουτοκαπνισμένοι» της πολιτικής.

Ο Αλέξανδρος Συριανός ένας ακόμη αυθεντικός Μυκονιάτης παρουσιάστηκε από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά:

 

«Ο Αλέξανδρος Συριανός μεγάλωσε στον Άγιο Λάζαρο. Είναι 20 ετών και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις οικογενειακές επιχειρήσεις, στον τομέα του τουρισμού. Αγαπά πολύ τον τόπο του και θέλει να προσφέρει σε αυτόν και να αλλάξει ό,τι τον ενοχλεί. Με φρέσκα μυαλά και φρέσκες ιδέες, είναι βέβαιο πως θα εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο στο νησί μας.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.