ΤΟΠΙΚΑ

Πυροσβεστική: Δυο συλλήψεις και ένα πρόστιμο για καύσεις σε Μύκονο, Αττική και Θεσπρωτία

Πυροσβεστική: Δυο συλλήψεις και ένα πρόστιμο για καύσεις σε Μύκονο, Αττική και Θεσπρωτία

Στη σύλληψη δυο ατόμων για καύσεις σε Μύκονο και Ραφήνα προχώρησαν οι Αρχές της Πυροσβεστικής την Δευτέρα 13/5 αλλά και την Τρίτη 14/5.

Αναλυτικά:

Συνελήφθη χθες 13 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Α/Λ Μυκόνου, αλλοδαπός, διότι προέβη σε καύση ξηρών χόρτων κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Άνω Μέρα, της νήσου Μυκόνου και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.148€.

Συνελήφθη σήμερα 14 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Νέας Μάκρης, αλλοδαπός, διότι προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Ραφήνα Αττικής και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.343€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.562€, σήμερα 14 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ηγουμενίτσας, σε ημεδαπό, διότι προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Κρυόβρυσης, του δήμου Ηγουμενίτσας Θεσπρωτίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.