ΤΟΠΙΚΑ

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Κωνσταντίνο Κουκά και από την Ντίνα Σαμψούνη

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Κωνσταντίνο Κουκά και από την Ντίνα Σαμψούνη
Την προσχώρηση της στον συνδυασμό του δημάρχου Κουκά ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η Ντίνα Σαμψούνη

Ο ένας μετά τον άλλον προσχωρούν στην παράταξη του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά, Πρωτοβουλία Δράσης και σειρά είχε η Ντίνα Σαμψούνη να δείξει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στον δήμαρχο.

Αναφέρει σε επιστολή της:

Φίλες και φίλοι,

Μετά την απόφαση της παράταξής μας «Μαζί για την Μύκονο» περί μη καθόδου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και με δεδομένη πλέον την θετική αποτίμηση της συνεργασίας που αναπτύχθηκε την δημοτική περίοδο που διανύουμε, παίρνω την απόφαση σήμερα, να συμπορευτώ με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία Δράσης».

Η συνεργασία εκτός από το ρεαλιστικό της αποτέλεσμα, νίκησε κυρίως προκαταλήψεις και απέδειξε πως σε ένα περιβάλλον που εφαρμόζεται ένα δημοκρατικό μοντέλο διοίκησης, παρά τα όποια προβλήματα, τις συγκρούσεις και τις διαφοροποιήσεις, βρίσκει πάντα λύσεις στο δρόμο της συναίνεσης και του διαλόγου.

Η εποχή άλλαξε. Η Μύκονος, η σαγηνευτική αυτή γωνιά του πλανήτη, όπως και οι περισσότεροι τουριστικοί προορισμοί, βρίσκεται απέναντι σε μεγάλες προκλήσεις και απαιτεί ένα ευρύτατο και αποτελεσματικό μέτωπο διεκδίκησης, μια νέα κοινωνική συμμαχία με την συμμετοχή αδογμάτιστων στελεχών και ενεργών πολιτών. Μια νέα προγραμματική ριζοσπαστική συμφωνία κυρίως με τους πολίτες και προσανατολισμένη στη προστασία του δημόσιου χώρου, των συλλογικών αγαθών και πρωτίστως της υγείας.

Μπορεί να υπήρξαν ή να υπάρξουν καλύτερες εποχές, αλλά αυτή εδώ είναι η δική μας και για αυτήν πρέπει να αγωνιστούμε, συλλογικά ανατρεπτικά, ρεαλιστικά.

Επιδίωξη σε αυτήν την προεκλογική περίοδο, να υψώσουμε τείχος στη μισαλλοδοξία, την συκοφάντηση, τον ρατσισμό και την αλά καρτ δημοκρατία και κρίση. Εξάλλου, ο τόπος είναι μικρός και γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας!

Να μεγαλώσουμε την ψυχή μας, να φωτίσουμε το μυαλό μας ως άνθρωποι και ως κοινωνία, να πιστέψουμε στον συνάνθρωπο και στα δικαιώματά του ως πολίτη.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.