ΤΟΠΙΚΑ

Ψάχνουν υποψήφιους αλλά βρίσκουν κλειστές πόρτες Βερώνης και Γκέλος

Ψάχνουν υποψήφιους αλλά βρίσκουν κλειστές πόρτες Βερώνης και Γκέλος
Με δυσκολία θα σχηματίσουν συνδυασμό για να κατέβουν στις εκλογές Βερώνης και Γκέλος.Πανέτοιμος ο Κουκάς που έχει ρεύμα νίκης ήδη

Τι και αν παλεύουν με νύχια και με δόντια να βρουν υποψήφιους για να φτιάξουν συνδυασμούς και να κατέλθουν στην μάχη των δημοτικών εκλογών, Βερώνης και Γκέλος έχουν μεγάλες δυσκολίες να πείσουν φίλους και συνεργάτες ακόμη να θέσουν υποψηφιότητα.

Το νέο εκλογικό σύστημα προϋποθέτει σχετικά μεγάλο αριθμό υποψηφίων σε κάθε συνδυασμό που φτάνει τους σαράντα.

Τα δεδομένα δεν είναι εύκολα και μάλιστα τόσο ο Χρήστος Βερώνης που έχει επιλέξει για ακόμη μια φορά την τακτική της ακραίας πόλωσης, αλλά και ο πιο μετριοπαθής Νίκος Γκέλος, δυσκολεύονται αρκετά να βρουν συνεργάτες ώστε να τους πείσουν και να μπουν στο ψηφοδέλτιο.

Η διορία φτάνει μέχρι και το τέλος Αυγούστου όποτε και θα πρέπει επίσημα να κατατεθούν συνδυασμοί αλλά η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει νωρίτερα καθώς δεν θα φτάσουμε μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο.

Στο στρατόπεδο του Νίκου Γκέλου έχουν οριοθετήσει ως την τελευταία μέρα προς το τέλος Ιουλίου ενώ σε αυτό του Χρήστου Βερώνη θα εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια.

Τα βαριά χαρτιά σε επίπεδο δημοτικών συμβούλων τάσσονται ανοικτά με την πλευρά του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά που για την ώρα φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει αέρα υπεροχής σε όλα τα επίπεδα έναντι των αντιπάλων του.

Οι μέρες λιγοστεύουν και το ενδιαφέρον πλέον γίνεται μεγάλο για την επόμενη μέρα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.