ΤΟΠΙΚΑ

Πρωτοβουλία δράσης, με σεβασμό και αλληλοϋποστήριξη

Πρωτοβουλία δράσης, με σεβασμό και αλληλοϋποστήριξη

Ανακοινώθηκε και επίσημα πριν λίγη ώρα  η υποψηφιότητα του Γιώργου Μπάκα από τον συνδυασμό Πρωτοβουλία Δράσης

Σε ανάρτηση του αναφέρει στο διαδίκτυο:

«Με κοινό παρονομαστή δράσης μας τον σεβασμό στην ισότιμη προσωπικότητα κάθε μέλους, στην επερχόμενη ψηφοφορία εκλογής δημοτικής αρχής, επαληθεύουμε αλληλοϋποστήριξη.

Η ενότητα των μελών συνιστά για τον συνδυασμό μας, αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση συλλογικής αποτελεσματικότητας και απαραίτητο εφόδιο κατά την άσκηση αυτοδιοικητικών καθηκόντων.
Ο δήμος μας, οφείλει την ανοδική του πορεία ακριβώς στην συνειδητοποίηση πως ακόμη και όταν οι απόψεις διαφέρουν, στόχος πάντα είναι ένας: η ανάπτυξη και ανάδειξη στο νησί.
Επειδή “συντάσσομαι” σημαίνει “υποστηρίζω κάθε συνυποψήφιο μέλος με το οποίο μοιράζομαι την ίδια έγνοια για την Μύκονο μας”.
Επειδή οι μοναδικές γνώσεις και ικανότητες κάθε μέλους είναι πάντα υπολογίσιμες. Επειδή η ισχύς αποδεικνύεται πάντα εν τη ενώσει.

 

 

 

 

 

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.