ΤΟΠΙΚΑ

Πρώτο έργο Βερώνη θα είναι η δημιουργία ξενοδοχείου σκύλων στη Μύκονο!

Πρώτο έργο Βερώνη θα είναι η δημιουργία ξενοδοχείου σκύλων στη Μύκονο!
Ανέλαβε έργο πριν ορκιστεί η νέα δημοτική αρχή και βρίσκεται στην Αθήνα για επαφές για την δημιουργία ξενοδοχείου σκύλων

Στην Αθήνα βρίσκεται ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χρήστος Βερώνης όπως μας ενημερώνει με ανάρτηση του ο σύμβουλος Σταύρος Γρίμπλας και μελετάει την δημιουργία ξενοδοχείου σκυλιών στη Μύκονο.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είχαμε δεσμευθεί ότι από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών η ομάδα μας θα έπιανε δουλειά..
Με τον νεοεκλεγεντα Δήμαρχο Χρήστο Βερώνη, μετά από σειρά διάφορων επαφών επισκεφθήκαμε στην Αθήνα το ξενοδοχείο ζώων dog Glam…προκειμένου να δούμε από κοντά τις εγκαταστάσεις και τον τρόπο λειτουργίας μιας σύγχρονης δομής φιλοξενίας των τετράποδων φίλων μας.

Σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός χώρου με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, που θα παρέχει κτηνιατρική υποστήριξη και θα αποτελεί ένα καταφύγιο για αδέσποτα ζώα αλλά και ένα χώρο φιλοξενίας για ζώα συντροφιάς των πολιτών του δήμου μας.

Οφείλουμε να εξασφαλίσουμε την ευζωία τους αλλά και την προώθηση των υπεύθυνων υιοθεσιών. Άλλωστε η αγάπη, η φροντίδα και ο σεβασμός προς όλα τα ζώα, συνιστούν δείγμα πολιτισμού για μια σύγχρονη κοινωνία!!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.