ΤΟΠΙΚΑ

Πρώτη εκτίμηση: ΝΔ 43%-ΣΥΡΙΖΑ 27%

Πρώτη εκτίμηση: ΝΔ 43%-ΣΥΡΙΖΑ 27%

Στις 12 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε το δεύτερο κύμα των Exit Polls το οποίο σταθμίστηκε από τους δημοσκόπους και τα επιτελεία των κομμάτων για να μπορούν να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα σε σχέση με την τελική εκτίμηση που θα κάνουν στις 7 το απόγευμα., Σύμφωνα με πληροφορίες του , η συμμετοχή μέχρι το μεσημέρι σε σχέση με τις Ευρωεκλογές είναι ανεβασμένη και μάλιστα από το πρωί με νέους ψηφοφόρους οι οποίοι προφανώς πήγαν να ψηφίσουν νωρίς για να πάνε στις παραλίες αμέσως μετά.

Από το δεύτερο δείγμα προκύπτει  τεράστιο προβάδισμα της ΝΔ που ξεπερνά κατά πολύ όλα όσα είχαν εκτιμήσεις τις τελευταίες ημέρες οι δημοσκόποι. Να σημειωθεί ότι όσο ανεβαίνει η συμμετοχή τόσο δυσκολεύουν τα πράγματα για τα κόμματα που κινούνται στο επίπεδο του 3%. Κατά συνέπεια επειδή είναι οριακά τα πράγματα μπορεί να υπάρξει ακόμα και πεντακομματική βουλή! Εάν συμβεί κάτι τέτοιο η ΝΔ θα ξεπεράσει τις 170 έδρες. Εάν όχι, θα κινηθεί στις 162-163 έδρες.

ΝΔ: 41%-43%

ΣΥΡΙΖΑ: 25%-27%

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.