ΤΟΠΙΚΑ

“Πρωταθλητής Ελλάδας” στην οικονομική στήριξη δημόσιων υπαλλήλων ο Δήμος Μυκόνου

“Πρωταθλητής Ελλάδας” στην οικονομική στήριξη δημόσιων υπαλλήλων ο Δήμος Μυκόνου

Ο Δήμος Μυκόνου αναδεικνύεται σε πρωταθλητή Ελλάδος στην καταβολή οικονομικών βοηθημάτων και στην παροχή κινήτρων, σε εργαζόμενους του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, οι οποίοι υπηρετούν στο νησί των Κυκλάδων.

Μόνο για το 2023, έχει εγκριθεί από πλευράς Δήμου δαπάνη ύψους 249.567 ευρώ προκειμένου να διατεθεί ως βοήθημα σε δημόσιους και δημοτικούς υπαλλήλους, αλλά και εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας του νησιού, οι οποίοι δεν διαθέτουν κατοικία στη Μύκονο και η καταγωγή τους είναι από άλλες περιοχές.

Δείτε ενδεικτικά τον παρακάτω πίνακα, ο οποίος αποδεικνύει την έμπρακτη στήριξη του Δήμου στη συγκεκριμένη κατηγορία εργαζομένων του νησιού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.