ΤΟΠΙΚΑ

«Πρόταση για καταβολή δώρου Πάσχα στους υπαλλήλους της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. με ιδίους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.»

«Πρόταση για καταβολή δώρου Πάσχα στους υπαλλήλους της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. με ιδίους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.»
Την έκτακτη καταβολή δώρου Πάσχα στους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΜ ζητά ο Φραντζέσκος Βιγλιάρης

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Καθώς διανύουμε μια πρωτόγνωρα κρίσιμη περίοδο για τη δημόσια υγεία αλλά και την οικονομία της Χώρας μας και καθώς τα μέτρα τα οποία έχουμε κληθεί να ακολουθήσουμε ως λαός με βάση τις κατευθυντήριες της Κυβέρνησης προσδίδουν μια σιγουριά και μια ασφάλεια ως προς την εξέλιξη και τη μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα, εξαγγέλθηκαν τόσο από εσάς, τους αρμόδιους υπουργούς, όσο και από τον Πρωθυπουργό
στα διαγγέλματα προς τον ελληνικό λαό άμεσα μέτρα οικονομικής ενίσχυσής για τις πληττόμενες κατηγορίες πολιτών και εργαζομένων.
___________________________________________________________________1 Πλατεία Αγίας Μονής – Τ.Κ. 846 00 Μύκονος
Α.Φ.Μ. : 090233584 – Δ.Ο.Υ. Μυκόνου
Τηλ. : 22890 23494, 22890 24910 – Fax : 22890 26959
e-mail : deyamyk@gmail.com

Συγκεκριμένα, σε διάγγελμα του Πρωθυπουργού ανακοινώθηκε η καταβολή του Δώρου Πάσχα σε ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της εξάπλωσης του ιού και της προστασίας των συμπολιτών μας, και συγκεκριμένα οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι εργαζόμενοι της πολιτικής προστασίας.
Ορμώμενος από την προαναφερθείσα εξαγγελία, θα ήθελα να τονίσω ως Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης αποχέτευσης ενός νησιού
των Κυκλάδων, που παλεύει να εξασφαλίσει την υγεία των κατοίκων του με κάθε δυνατό τρόπο, ότι αναγνωρίζω στο μέγιστο τη συμβολή των υπαλλήλων στον αγώνα που δίνουμε καθημερινά, ειδικότερα των υπαλλήλων που ανήκουν στον τομέα της ύδρευσης και αποχέτευσης και οι οποίοι βρίσκονται ενεργά στην πρώτη γραμμή ανεξαρτήτως ωραρίων και προσωπικών υποχρεώσεων εξασφαλίζοντας την υγιεινή και απρόσκοπτη λειτουργία των υποδομών σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για το νησί μας.
Προς αυτή την κατεύθυνση, και γνωρίζοντας πως το Δώρο του Πάσχα έχει καταργηθεί προς το Δημόσιο, θα ήθελα να προτείνω την έκτακτη καταβολή για εφέτος του Δώρου του Πάσχα ως επιβράβευση στους Υπαλλήλους της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου με δαπάνη της ίδιας της επιχείρησης και όχι της Κυβέρνησης.
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση.
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου
Φραντζέσκος Βιγλιάρης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.