ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πρόστιμο μαμούθ 3,2 εκ.ευρώ στο Nammos της Μυκόνου

Πρόστιμο μαμούθ 3,2 εκ.ευρώ στο Nammos της Μυκόνου

Tεράστιο πρόστιμο ύψους 3,1 εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή επέβαλε η ΑΑΔΕ στο γνωστό Beach Club της Μυκόνου NAMMOS.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” η ελεγκτές της ΑΑΔΕ μέσω ειδικού λογισμού ανακάλυψαν πλήθος φορολογικών παραβιάσεων και επέβαλαν το υψηλό πρόστιμο στους διαχειριστές της επιχείρησης.

Το πρόστιμο αφορά τις οικονομικές χρήσεις 2018 – 2019, ενώ ο έλεγχος θα συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια.

Σημειώνουμε ότι στην συγκεκριμένη επιχείρηση συμμετέχει σε ποσοστό 45% το Αραβικό Fund ADMO, το οποίο δηλώνει σύμφωνα με την εφημερίδα άγνοια για τις οικονομικές παραβάσεις και ζητά από τις ελληνικές φορολογικές αρχές να φτάσουν μέχρι το τέλους τον έλεγχο.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.