ΤΟΠΙΚΑ

Πρόστιμα «φωτιά» 154.800 ευρώ σε 19 μέρες για μη τήρηση μέτρων για τον Covid-19

Πρόστιμα «φωτιά» 154.800 ευρώ σε 19 μέρες για μη τήρηση μέτρων για τον Covid-19
Τσουχτερά πρόστιμα και αναστολή λειτουργίας επιχειρήσεων ήταν οι ποινές που επιβλήθηκαν για τη μη τήρηση μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό σε πολίτες και επαγγελματίες. Στις 195 φτάνουν οι ημέρες αναστολής λειτουργίας των καταστημάτων.

Η εντατικοποίηση των ελέγχων που αποφάσισε η κυβέρνηση και εξήγγειλε πριν από λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έφερε τσουχτερά πρόστιμα και βαριές ποινές για τους παραβάτες του COVID-19.

Με στόχο τη μείωση των κρουσμάτων, τα οποία αυξήθηκαν τον τελευταίο μήνα, σύμφωνα και με την τελευταία έκθεση του Παρατηρητηρίου COVID-19, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τις τελευταίες 19 ημέρες επέβαλε πρόστιμα σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, που άγγιξε τα 154.800 ευρώ.

Το μεγαλύτερο ποσό επιβλήθηκε από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και φτάνει τα 65.150 ευρώ από μόλις 34 παραβάσεις! Το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό φτάνει τις 55.900 ευρώ και επιβλήθηκε σε συνολικά 279 παραβάσεις από ελέγχους που έκανε η Ελληνική Αστυνομία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.