ΤΟΠΙΚΑ

«Προπονητές-Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Εθελοντές και θέματα κοινωνικής συμπερίληψης»

«Προπονητές-Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Εθελοντές και θέματα κοινωνικής συμπερίληψης»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Μύκονο η επιμορφωτική ημερίδα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Μύκονο την Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 η επιμορφωτική ημερίδα «Προπονητές-Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Εθελοντές και θέματα κοινωνικής συμπερίληψης» στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος SmatchS! Η εκδήλωση έγινε δια ζώσης και διαδικτυακά σε μια προσπάθεια της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων να μειώσει τις αποστάσεις και να φέρει στο -Κυκλαδίτικο- τραπέζι τη συζήτηση για τα ζητήματα κοινωνικής συμπερίληψης όλων των παιδιών μέσω του αθλητισμού.Ιδιαίτερα θερμή ήταν η συμμετοχή αθλητικών φορέων, προπονητών, καθηγητών φυσικής αγωγής και εθελοντών από διάφορα νησιά των Κυκλάδων και όχι μόνο, αφήνοντας την ομάδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων πιο αισιόδοξη και έτοιμη να ξεκινήσει τις πιλοτικές αθλητικές δραστηριότητες SmatchS!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.