ΤΟΠΙΚΑ

«Πρόκληση για όλους η τουριστική περίοδος που ξεκίνησε»

«Πρόκληση για όλους η τουριστική περίοδος που ξεκίνησε»

Για μία ακόμα φορά η κυβέρνηση έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, ανοίγοντας τον τουρισμό και εφαρμόζοντας δέσμη μέτρων για τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων.

Συγκεκριμένα  οι επιχειρήσεις του κλάδου έχουν δικαίωμα υπαγωγής στο μέτρο αναστολής σύμβασης εργασίας των εργαζομένων τους για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο. Παράλληλα, μπορούν να τους εντάσσουν στον μηχανισμό “ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ” έως τις 30/9/21.

Ακόμα, με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων θωρακίζεται η  υγειονομική ασφάλεια των προορισμών, των κοινοτήτων των ανθρώπων του κλάδου και φυσικά των τουριστών που επιλέγουν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα.

Η τρέχουσα τουριστική περίοδος αποτελεί μια πρόσκληση για όλους μας.

Ας συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι την εθνική προσπάθεια για την ανάκαμψη, την ανάπτυξη  και το χτίσιμο αντοχών κάθε κλάδου.

Ανδρέας Φιορεντίνος

Τομεάρχης Τουρισμού Νέας Δημοκρατίας

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.