ΤΟΠΙΚΑ

Προκήρυξη 47 νέων αδειών παραγωγού πωλητή πλανόδιου εμπορίου σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Προκήρυξη 47 νέων αδειών παραγωγού πωλητή πλανόδιου εμπορίου σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Αναρτήθηκε στο διαδικτυακό τόπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προκήρυξη 47 νέων αδειών παραγωγού πωλητή υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου με τα αντίστοιχα δικαιώματα πλανόδιας δραστηριοποίησης και 12 νέων αδειών επαγγελματία πωλητή υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου με τα αντίστοιχα δικαιώματα πλανόδιας δραστηριοποίησης στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους της προκήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Περιφέρειας και συγκεκριμένα το σύνδεσμο https://www.pnai.gov.gr/archives/22806 καθώς και το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό

Σύστημα «Ανοιχτή Αγορά» (Ο.Π.Σ.Α.Α.) στο σύνδεσμο https://openmarket.mindev.gov.gr Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, στο ως άνω Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοικτή Αγορά» (Ο.Π.Σ.Α.Α). Λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων 9.3.2024.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.