ΤΟΠΙΚΑ

Προχωρά η αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης & αποχέτευσης στο Κέντρο Υγείας

Προχωρά η αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης & αποχέτευσης στο Κέντρο Υγείας

Στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης έχουν προχωρήσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την 2ηΥγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου με αντικείμενο την υλοποίηση τoυ σημαντικού έργου αντικατάστασης δικτύων θέρμανσης και ύδρευσης στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου.

Για το σκοπό αυτό, μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε υπεγράφη η ανάληψη υποχρέωσης από τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη, ώστε να διατεθεί από πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κονδύλι ύψους 160.000 ευρώ και να προχωρήσει το έργο της αντικατάστασης των δικτύων θέρμανσης και ύδρευσης στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, τα οποία θα απομακρυνθούν, θα τοποθετηθούν νέα και σύγχρονα, ώστε να αναβαθμιστεί πλήρως σε αυτόν τον τομέα η δημόσια υγειονομική μονάδα του νησιού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.