ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Προ των πυλών η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Κυκλάδων με το Ρέθυμνο

Προ των πυλών η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Κυκλάδων με το Ρέθυμνο

Το λιμάνι του Ρεθύμνου θα συμπεριλάβει από την νέα δρομολογιακή περίοδο, στα πλάνα της, η GOLDEN STAR FERRIES, συνδέοντας τις Κυκλάδες και την Ραφήνα, με δύο λιμάνια της Κρήτης.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του goodnet.gr, η εταιρία και σύμφωνα με τους πίνακες δρομολογίων που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της προγραμματίζει τα εξής δρομολόγια:

  • το χρονικό διάστημα 17/4-29/4, θα συνδέει την Μύκονο και την Σαντορίνη με το Ηράκλειο, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή
  • το χρονικό διάστημα 30/4-6/5, θα συνδέει καθημερινά την Μύκονο και την Σαντορίνη με το Ηράκλειο
  • το χρονικό διάστημα 7/5-12/5, θα συνδέει την Μύκονο και την Σαντορίνη με το Ρέθυμνο, κάθε Τρίτη και Σάββατο, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες το Ρέθυμνο θα αντικαθίσταται από το λιμάνι του Ηρακλείου.
  • το χρονικό διάστημα 13/5-12/10, κάθε Τρίτη και Σάββατο, τα πλοία της GOLDEN STAR FERRIES,  εκτελώντας το δρομολόγιο Ραφήνα-‘Ανδρος-Τήνος-Μύκονος-Πάρος Σαντορίνη, δεν θα προσεγγίζουν το λιμάνι του Ηρακλείου αλλά θα δένουν στο λιμάνι του Ρεθύμνου αναχωρώντας το επόμενο πρωί.

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.