BUSINESS

Πριν την 1η Ιουνίου οι εργαζόμενοι στην εστίαση στα νησιά

Πριν την 1η Ιουνίου οι εργαζόμενοι στην εστίαση στα νησιά
«Το ορόσημο είναι η εστίαση γιατί τα θερινά ξενοδοχεία με βάση τον προγραμματισμό θα ανοίξουν από 1η Ιουλίου» εξήγησε ο υπουργός Ναυτιλίας

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί το «πράσινο φως» σε εργαζομένους στην εστίαση στα νησιά να ταξιδέψουν πριν την 1η Ιουνίουάφησε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

«Μέχρι 18 Μαΐου ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα αλλά με δεδομενο ότι η εστίαση ανοίγει την 1η Ιουνίου πρέπει να πάνε ορισμένα συνεργειά νωρίτερα. Το ακριβές χρονοδιαγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ετοιμάζουμε τα πρωτόκολλα και το ίδιο ετοιμάζονται τα πλοία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πλακιωτάκης.

Όσον αφορά τα ιδιωτικά σκάφη ο κ. Πλακιωτάκης είπε ότι «εξετάζεται από τις 18 Μαΐου το ενδεχόμενου απόπλου και κατάπλου στην ίδια μαρίνα χωρίς προσέγγιση σε νησί» προσθέτοντας ότι «τα επαγγελματικά σκάφη πάνε λίγο αργότερα γιατί πρέπει να συνδυαστεί με προσέγγιση στο νησί».

«Το ορόσημο είναι η εστίαση γιατί τα θερινά ξενοδοχεία με βάση τον προγραμματισμό θα ανοίξουν από 1η Ιουλίου» πρόσθεσε ο υπουργός Ναυτιλίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.