ΤΟΠΙΚΑ

«Πρέπει να πάμε το νησί ακόμα ψηλότερα»

«Πρέπει να πάμε το νησί ακόμα ψηλότερα»
Ο Γιάννης Βογιατζής υποψήφιος με την Πρωτοβουλία Δράσης στέλνει το μήνυμα του για την επόμενη μέρα στο νησί

Ένας νέος άνθρωπος με επιχειρήσεις στον τουρισμό και με οικογενειακή παράδοση ο Γιάννης Βογιατζής είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό Πρωτοβουλία Δράσης και εισέρχεται στον πολιτικό στίβο για πρώτη φορά.

Έχει όραμα και φιλοδοξία για το νησί και συντάσσεται με τον Κωνσταντίνο Κουκά στην μάχη των δημοτικών εκλογών.

«Αγαπητοί μου συμπολίτες ,

Ονομάζομαι Βογιατζής Ιωάννης του Νικολάου Βογιατζή και της Μαρουλώς Κουσαθανά. Είμαι παντρεμένος με την Νέλλη Θάνου και ζούμε στον Άγιο Βασίλη Μυκόνου. Διατηρούμε επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Χώρα της Μυκόνου. Έζησα στα υπέροχα χρόνια του νησιού μας, που κατέβαινα στο γιαλό και με “γέμιζαν” τα χρώματα από τα καΐκια ενώ προετοιμάζονταν, στα στενά, που περπατούσα και με συνέπαιρναν οι μυρωδιές από τους ξυλοφούρνους με τους χαμογελαστούς ανθρώπους, πάντα πρόθυμους να κάνουν το καλό με κάθε τρόπο.

Οι παραλίες μας, που ήταν πάντα το διαμάντι του νησιού μας, όλα αυτά μαζί με την αγάπη μας για τον επισκέπτη και την φιλοξενία αρκούσαν, ώστε να φύγει με ένα χαμόγελο και να νιώσει σαν να είναι ένας από εμάς.

Τα χρόνια που ήρθαν μας άλλαξαν, το νησί μεγάλωσε και γέμισε με την λάμψη του όλο τον κόσμο και πλέον είναι μια σταθερή αξία του τουρισμού και της φιλοξενίας .

Πήρα την απόφαση να συνταχθώ με τον Κωνσταντίνο Κούκα τον ήδη άξιο δήμαρχο μας γιατί έχει όραμα και το κυριότερο σέβεται τον τόπο μας .

Ζητώ την ψήφο σας για να πάμε το νησί μας ακόμα ψηλότερα και την ίδια ώρα να διατηρήσουμε το χαρακτήρα του και την ταυτότητά του. Γιατί τα χρόνια μπορεί να πέρασαν, αλλά οι ομορφιές της Μυκόνου παραμένουν.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.