ΤΟΠΙΚΑ

Πρεμιέρα με υποσχέσεις για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ απέναντι στην ισχυρή Παναχαϊκή

Πρεμιέρα με υποσχέσεις για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ απέναντι στην ισχυρή Παναχαϊκή
Στο πρώτο της φιλικό στο Καρπενήσι με την Παναχαϊκή έδειξε πολύ καλά σημάδια

Πολύ θετική ήταν η εικόνα της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στην πρεμιέρα της σαιζόν απέναντι στη Παναχαϊκή.


Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου βρίσκεται ακόμα στην έναρξη της προετοιμασίας στο βουνό και τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι βαριά από τα τρεξίματα των τελευταίων ημερών, η ομάδα έδειξε καλή εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

 

Η Παναχαϊκή επικράτησε με 1-0 αλλά λίγη σημασία έχουν τα αποτελέσματα σε αυτή την χρονική στιγμή για την ομάδα της ΑΕΜ.

Ο Βαγγέλης Βλάχος έκανε αλλαγές κατά την διάρκεια του αγώνα είδε όμως αρκετούς ποδοσφαιριστές του να είναι σε καλό επίπεδο.

Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Λιμάτσι στο 29’με πολύ όμορφο τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή. Από τη στιγμή εκείνη η Α.Ε. Μυκόνου ανέβασε την απόδοσή της και είχε δοκάρι στο 31′ με τον Μουρίκη, δυο λεπτά αργότερα έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Αγγέλη που μέσα από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα για να χαθεί η μεγαλύτερη ευκαιρία με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Πινέιρο εκτέλεσε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Πατρινών.

Το παιχνίδι είχε διάρκεια 70 λεπτά (δυο ημίχρονα των 35′) με τον Βαγγέλη Βλάχο να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Για τον απόγευμα της Κυριακής υπάρχει ρεπό ενώ το επόμενο φιλικό έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 25 Αυγούστου απέναντι πάλι σε ομάδα της Super League 2 και συγκεκριμένα της Λάρισας.

Η ενδεκάδα που ξεκίνησε το ματς με την Παναχαϊκή ήταν οι : Παλιούρας, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Θεοδώρου, Μαντζανάς, Αχείμαστος, Πινέιρο, Μουρίκι, Ζγκούρι, Παπιομύτογλου, Αγγέλης. Κατά τη διάρκεια του ματς χρησιμοποιήθηκαν και οι: Αρκούδας, Ντούνης, Ράγια, Παρασκευάς, Οικονομικός, Βαλαβανόπουλος, Ασράμ, Μπουτσάι, Στυλιανόπουλος, Κατσικαλάκης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.