ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρεμιέρα με όνειρα για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Πρεμιέρα με όνειρα για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Παρασκευή 31 Αυγούστου 19:00 στο γήπεδο του Κόρφου η πρώτη του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά με στόχους και φιλοδοξίες

Μια πρεμιέρα γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες για την νέα ποδοσφαιρική σαιζον θα είναι αυτή που θα ξεκινήσει την Παρασκευή  31 Αυγούστου στις 19:00 το απόγευμα για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ όπου έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση.

Ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Θεόφιλο Παχατουρίδη που θα βρίσκεται στον πάγκο για μια ακόμη χρονιά, κάνουν με προσεκτικά βήματα τον προγραμματισμό τόσο στις μεταγραφές όσο και στις ανανεώσεις και σημάνουν την έναρξη μιας δύσκολης αλλά και κομβικής περιόδου.

Το σύνθημα είναι μόνο η κορυφή και αυτό καλούνται να το φέρουν εις πέρας προπονητής και παίκτες.

Ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ κράτησε σχεδόν στο σύνολό τους τον κορμό της περσινής ομάδας και με διορθωτικές πινελιές θα μπει στη μάχη του πρωταθλήματος των Κυκλάδων με ένα και μοναδικό στόχο, αυτόν της ανόδου στην Γ Εθνική κατηγορία.

Στην πρεμιέρα αναμένεται να βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές παλαιοί και νέοι για να ξεκινήσει με αυτόν τον τρόπο και επίσημα ο  μαραθώνιος της περιόδου 2018-19.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.