ΤΟΠΙΚΑ

Πρεμιέρα για το Κοινοτικό Συμβούλιο Άνω Μεράς

Πρεμιέρα για το Κοινοτικό Συμβούλιο Άνω Μεράς
Με την παρουσία του δημάρχου, του αντιδημάρχου και δημοτικών συμβούλων η πρώτη της νέας θητείας
Η πρώτη συνεδρίαση του νέου  Κοινοτικού Συμβουλίου Άνω Μεράς έλαβε χώρα παρουσία του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά και του αντιδημάρχου Αλέκου Κουκά υπο την προεδρία του Πέτρου Σταυρακόπουλου.
Ήταν  μια ανοιχτή συνεδρίαση και  επίσης παρευρέθηκαν ο αρχηγός της δημοτικής αντιπολίτευσης Χρήστος  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τόνια Ανδρονίκου, Νικόλαος Γκέλος και Άννα Καμμή.
Ο Πέτρος Σταυρακόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό και  ενημέρωσε το συμβούλιο σχετικά με τη λειτουργία των Κοινοτήτων,ενώ τις ευχές του για καλό ξεκίνημα απηύθυνε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος  Κωνσταντίνος Κουκάς.
Τέλος στην αίθουσα των συνεδριάσεων όπου και έλαβε χώρα το πρώτο συμβούλιο της Κοινότητας Άνω Μεράς, βρέθηκαν πολλοί Ανωμερίτες προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα της περιοχής καθώς και τα θέματα του συμβουλίου.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.