ΤΟΠΙΚΑ

«Πράξη όσα υποσχεθήκαμε και για το μεταφορικό ισοδύναμο στα νησιά»

«Πράξη όσα υποσχεθήκαμε και για το μεταφορικό ισοδύναμο στα νησιά»
Ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας για το μεταφορικό ισοδύναμο και τα κονδύλια για τα νησιά

Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας εκφράζει την ικανοποίηση του για την έγκριση των πιστώσεων του Μεταφορικού Ισοδυνάμου από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς προωθείται από τις 24/4/2023 η πληρωμή του στους δικαιούχους επιβάτες, για καύσιμα και επιχειρήσεις, συνολικού ύψους 40.000.000,00 ευρώ, για το διάστημα έως και 30/09/2022.

Κατόπιν της σχετικής ανακοίνωσης ο Φίλιππος Φόρτωμας δήλωσε: «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προχωρά στην καταβολή του Μεταφορικού Ισοδύναμου πιστή στις δεσμεύσεις της! Το συγκεκριμένο μέτρο βοηθά άμεσα τη νησιωτική μας κοινωνία.

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.