ΤΟΠΙΚΑ

Πράξεις αλληλεγγύης για τον Οίκο Ευγηρίας

Πράξεις αλληλεγγύης για τον Οίκο Ευγηρίας

Μετά την έμπρακτη πρόθυμη και αφειδώλευτη απάντηση, που έδωσαν οι Μυκόνιοι στο προσκλητήριο ενίσχυσης του Οίκου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου, που απηύθυναν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τουρλιανής και οι Εφημέριοι της Μυκόνου, σήμερα το απόγευμα ο Ηγούμενος Αρχιμ.Αλέξιος Παπαδόπουλος μετέφερε από τη Μύκονο και προσέφερε στον Οίκο Ευγηρίας, εξ ονόματός τους, ένα φορτηγό αυτοκίνητο πλήρες τροφίμων και άλλων χρειωδών, τα οποία, με ευγνωμοσύνη παρέλαβε ο Διευθυντής του Ιδρύματος Αρχιμ. Βενέδικτος Φραγκογιάννης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τουρλιανής, οι Εφημέριοι της Μυκόνου, ο Διευθυντής του Οίκου Ευγηρίας, ευχαριστούν εκ βάθους καρδίας όλους όσοι συνεισέφεραν στην φιλάνθρωπη αυτή προσπάθεια, ιδιαιτέρως δε το φιλογενές ζεύγος Γεωργίου και Πετρούλας Δακτυλίδη για τη διάθεση του αυτοκινήτου που μετέφερε από τη Μύκονο στη Σύρο τις προσφορές των Μυκονίων και εύχονται πλούσια την παρά Κυρίου ανταπόδοση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.