ΚΥΚΛΑΔΕΣ

«Πράξη πολιτικής δειλίας οι αποκεφαλισμοί ή ένα ακόμη επικοινωνιακό παιχνίδι;»

«Πράξη πολιτικής δειλίας οι αποκεφαλισμοί ή ένα ακόμη επικοινωνιακό παιχνίδι;»
Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κυκλάδων

14 μέρες μετά από την μεγάλη εθνική τραγωδία στο Μάτι και η κυβέρνηση το μόνο που κάνει είναι να «ψάχνεται». Ψάχνει τρόπους επικοινωνιακής διαχείρισης!!! Ούτε λόγος για συγγνώμη !!! .

Με όψιμες παραιτήσεις και αποπομπές προσπαθεί να μετατοπίσει τις ευθύνες και να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τον βασικό υπεύθυνο , που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα.
Γιατί οι «αλάνθαστοι» αποπέμφθηκαν ;;; Γιατί άλλαξε γνώμη ο κ. Τσίπρας;;; Ο ίδιος δε μας είπε ότι «οι αποκεφαλισμοί την ώρα της μάχης , δεν αποτελούν πράξη πολιτικής γενναιότητας , αλλά πολιτικής δειλίας»;;;; Δεν τους έδινε συγχαρητήρια ;;;;; Άλλαξε κάτι;;;
Είμαστε βέβαιοι ότι δεν άλλαξε κάτι !!! Οι όψιμες παραιτήσεις και αποπομπές δεν είναι τίποτα άλλο , παρά ένα ακόμη επικοινωνιακό τέχνασμα (παιχνίδι) του Μαξίμου !!! Όλα για την «καρέκλα». !!! Μετά από μια «άθλια» διαχείριση της κρίσης έχουμε , δυστυχώς , μια ακόμα πιο «άθλια» προσπάθεια επικοινωνιακής συγκάλυψης και μετατόπισης ευθυνών.!!!
Δυστυχώς για όλους μας η σημερινή κυβέρνηση τα προβλήματα των πολιτών και την όποια κρίση , την αντιμετωπίζει με έναν και μοναδικό τρόπο , τον επικοινωνιακό.!!! Πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε;;;
Μπορεί το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ να μην λειτούργησε καλά στις πυρκαγιές . αλλά για τις μεταφορές των δολοφόνων της 17 Νοέμβρη δουλεύει άψογα!!!.
Μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε ;;; Τελικά ….έχουμε μια ανίκανη ή μια επικίνδυνη κυβέρνηση;;; Ότι και αν ισχύει , πάντως , το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και το αυτό και δυστυχώς καταστροφικό για την Πατρίδα μας!!! .
Αποτελεί πλέον μονόδρομο η προσφυγή στις κάλπες. Στις Δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα !!! Ο Λαός μπορεί και πρέπει να δώσει τη λύση το γρηγορότερο!!! .
Η λύση είναι μια και μοναδική. Να φύγει η πιο ανίκανη , η χειρότερη κυβέρνηση που είχε ποτέ η χώρα μας!!!.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.