ΤΟΠΙΚΑ

Που θα δρομολογηθεί το Aqua Blue

Που θα δρομολογηθεί το Aqua Blue

Αν και πριν από αρκετούς μήνες είχαμε γράψει για το ενδιαφέρον της Seajets να δρομολογήσει το μεγάλο φέρι της Ε/Γ-Ο/Γ «Aqua Blue» στη γραμμή της Ανδροτηνομυκονίας με επέκταση στην Ικαροσαμία από τη Ραφήνα με απογευματινά δρομολόγια, εντούτοις είχε αποσύρει το αίτημα, ενώ είχε καταφέρει να λάβει θετική απάντηση από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών για δρομολόγηση του πλοίου από Ραφήνα για Κυκλάδες – Ηράκλειο Κρήτης, κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε.

Πλέον η εταιρεία ξαναζεσταίνει όπως ακούγεται το ενδιαφέρον της για δρομολόγια στη γραμμή Ραφήνα – Άνδρο – Σύρο – Τήνο – Μύκονο, με επέκταση έως Ικαρία Σάμο τους θερινούς μήνες.

Το πλοίο είναι ένα γερό γιαπωνέζικο σκαρί με πολλές κλίνες και σίγουρα θα βοηθήσει τη γραμμή και ειδικά και την Ικαροσαμία, ενδεχόμενη δρομολόγησή του, καθώς και η χωρητικότητα του σε φορτηγά θα δώσει ανάσες στο μεταφορικό έργο των νησιών αυτών.

Το εγγύς μέλλον θα δείξει αν το ενδιαφέρον γίνει πράξη.

arxipelagos.gr

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.