ΤΟΠΙΚΑ

«Που είστε κύριοι και κυρίες εραστές της καρέκλας;»

«Που είστε κύριοι και κυρίες εραστές της καρέκλας;»
Ο επιχειρηματίας Φλώριος Ασημομύτης με τοποθέτηση του κατακεραυνώνει τα κομματικά στελέχη που είναι άφαντα τις τελευταίες μέρες

Θέση παίρνει ο επιχειρηματίας Φλώριος Ασημομύτης για τα κομματικά στελέχη της Μυκόνου και όχι μόνο που τις τελευταίες μέρες είναι άφαντοι μετά τα γεγονότα και την δυσφήμηση που δέχεται το νησί.

Γράφει χαρακτηριστικά:

«Είναι απογοητευτικό η Μύκονος να τρώει τόση δυσφήμιση και τόσο πόλεμο από τα ΜΜΕ αλλά και τους απλούς πολίτες, και να μην έχει εμφανιστεί ένας επίσημος εκπρόσωπος του νησιού, είτε αυτός είναι βουλευτής, είτε διοικούντες, είτε και υποψήφιοι Δήμαρχοι, ώστε να πάρει το μέρος των Μυκονιατών, των επιχειρηματιών.
Να υπάρξει μία εκπροσώπηση, μία τοποθέτηση, μία άποψη, να ακουστεί ένας αντίλογος. Μόνο βαλλόμαστε δικαίως ή αδίκως..?(!). Έχουν στοχοποιηθεί δύο μαγαζιά και όλοι οι υπόλοιποι κάνουν κοκορισμούς πίσω από αυτές τις επιχειρήσεις, την ίδια στιγμή που ολόκληρη η Μύκονος είναι μία αυθαιρεσία από άκρη σε άκρη.
Είναι απαράδεκτο να έχει αφεθεί στην τύχη του το νησί.
Να γίνεται βορά στα νύχια του κάθε αρπαχτικού που εκτονώνει το όποιο αρνητικό αίσθημα τρέφει για αυτόν τον κατά τα άλλα ζηλευτό τόπο. Τις ευθύνες που απορρέουν από όλη αυτήν την κατάσταση θα πρέπει να τις αναλάβει κάποιος.

Πρέπει να «επιτρέψουμε» στον κόσμο που θα έρθει στο νησί να περάσει καλά. Δεν είναι λύση να κλείσουμε τα μαγαζιά. Ο κόσμος έρχεται να διασκεδάσει.

Έρχεται για αυτά τα μαγαζιά. Ο κόσμος δεν ξέρει, δεν τον αφορά και δεν τον ενδιαφέρει αν η ανικανότητα της διοίκησης έχει αποφέρει τεράστια προβλήματα και ευθύνες. Δεν τον ενδιαφέρει και δεν πρέπει να τον ενδιαφέρει διότι αλλιώς δεν θα υπάρξει τουριστική κίνηση για να γεμίσουν όοολα αυτά τα ξενοδοχεία.. αυθαίρετα και μη.

Γεμίσαμε αυθαίρετα δωμάτια, ξενοδοχεία, μαγαζιά.. πως θα τα γεμίσετε? Μόνοι σας? Με μαγικά? ‘Όπως εμφανίζατε άδειες και εξαφανίζατε κανόνες και νόμους, έτσι πιστεύετε θα έρθει και η ανάπτυξη?
Θα πρέπει να ξεχωρίσουν οι διοικούντες την ευθύνη από την υπευθυνότητα.
Είναι υπεύθυνοι για την κατάντια μας και αυτό αφορά όλους εμάς (εσωτερικά του νησιού) αλλά έχουν και την ευθύνη να υπερασπιστούν τον τόπο και να σταθούν έναντι των επικριτών (εξωτερικά).

Το ερώτημα παραμένει λοιπόν…
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ???»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.