ΤΟΠΙΚΑ

Πότε θα κλείσουν τα σχολεία για Πάσχα – Τι ισχύει με τις Ευρωεκλογές

Πότε θα κλείσουν τα σχολεία για Πάσχα – Τι ισχύει με τις Ευρωεκλογές

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία την περίοδο του Πάσχα. Έτσι, οι μαθητές θα πάνε σχολείο για τελευταία μέρα την Παρασκευή, 26 Απριλίου, και θα γυρίσουν στα θρανία τη Δευτέρα, 13 Μαΐου.

Κάθε χρόνο τα σχολεία κλείνουν την Παρασκευή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα και οι μαθητές γυρίζουν στα σχολεία μετά την Κυριακή του Θωμά που φέτος είναι 12 Μαΐου.

Η Μεγάλη Εβδομάδα αρχίζει τη Δευτέρα 28 Απριλίου, η Μεγάλη Παρασκευή είναι στις 3 Μαϊου και η Δευτέρα του Πάσχα είναι στις 6 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται, ότι λόγω των φετινών Ευρωεκλογών, οι οποίες θα λάβουν χώρα την Κυριακή 9 Ιουνίου, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά από την Παρασκευή 7 έως και την Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά σχολεία ολοκληρώνουν τα μαθήματά τους την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Tα μαθήματα θα ολοκληρωθούν για τα Γυμνάσια, την Τετάρτη 29 Μαϊου και για τα Λύκεια, την Παρασκευή 17 Μαϊου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις.

Οι ενδοσχολικές εξετάσεις για την πρώτη και τη δευτέρα Λυκείου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Ιουνίου. Οι απολυτήριες εξετάσεις της τρίτης λυκείου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Μαϊου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.