ΤΟΠΙΚΑ

«Πόρτα» σε όσους δεν κάνουν κατανάλωση άνω των 50.000 ευρώ στο Billionaire της Μυκόνου

«Πόρτα» σε όσους δεν κάνουν κατανάλωση άνω των 50.000 ευρώ στο Billionaire της Μυκόνου

Σε λίγες ημέρες ξεκινά η λειτουργία του – Με email ενημερώνει τους πελάτες ότι δεν δέχεται κάτω από 6 άτομα σε κάθε τραπέζι

Το Πριβέ κλαμπ- εστιατόριο Billionaire μια βδομάδα πριν το επίσημο opening στη Μύκονο, ακυρώνει όλες τις κρατήσεις που αφορούν σε παρέες κάτω των 4 ατόμων. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά brand στον χώρο του διεθνούς τζετ σετ, το οποίο ξεκίνησε τη διαδρομή του από το Πόρτο Τσέρβο της Σαρδηνίας το 1998, σε μια εκπληκτική βίλα με φοβερή θέα στην ακτογραμμή της Κόστα Σμεράλδα.
Έγινε αμέσως το απόλυτο σημείο συνάντησης των πλούσιων και διάσημων, χτίζοντας τον μύθο του με εξωφρενικά ακριβές τιμές, εντυπωσιακά σόου και θεματικά πάρτυ. Παράρτημα της Πριβε λέσχης Billionaire πρόκειται να λειτουργήσει πολύ σύντομα και στη Μύκονο με τα εγκαίνια να προγραμματίζονται για τις 15 Ιουλίου . Τα νέα μαθεύτηκαν γρήγορα και οι ενδιαφερόμενοι πελάτες που θα βρίσκονται στη Μύκονο αυτές τις ημέρες έχουν ήδη στείλει αιτήματα μέσω mail για να κάνουν κράτηση σε ένα από τα τραπέζια του.

Ωστόσο οι υπεύθυνοι της επιχείρησης όπως θα δείτε και στο περιεχόμενο του σχετικής αλληλογραφίας που ανταλάσσουν με τους πελάτες τους «κόβουν» όλες τις κρατήσεις των 4 ατόμων . Αναφέρουν ότι το μαγαζί είναι έτσι στημένο ωστε να φιλοξενεί παρέες από 6 άτομα και άνω , χωρίς όμως να εξηγούν γιατί αποκλείονται παρέες με μικρότερο αριθμό ατόμων . Προειδοποιεί μάλιστα όσους έχουν προχωρήσει σε κρατήσεις από 6 άτομα και άνω ότι εάν εμφανιστούν λιγότεροι , η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να παραχωρήσει το τραπέζι σε κάποια άλλη παρέα . Δείτε τη σχετική αλληλογραφία:

«Αγαπημένε επισκέπτη,
Σχετικά με την κράτηση σας στο Billionaire Μυκόνου αυτ΄το καλοκαίρι, είμαστε ευγνώμων για την εμπιστοσύνη και ενδιαφέρον να είστε παρών στο πιο εκθαμβωτικό δείπνο. Δυστυχώς όμως, δεν μπορούμε να επιβεβαίωσουμε την κράτηση σας, λόγο του μεγέθους των καλεσμένων. Τα τραπέζια μας φιλοξενούν παρέες των 6,8,10 και 12 ατόμων και πάνω. Ίσως την επόμενη φορά που θα θέλετε να κάνετε κράτηση να συμμετάσχουν και φίλοι σας για να απολαύσουν την πιο απίστευτη, γεμάτη ενέργεια ατμόσφαιρα του νησιου΄. Σημειώνεται ότι αν η κράτηση σας δεν είναι αντίστοιχη όταν έρθετε στο εστιατόριο, το΄τε μπορούμε να το δώσουμε σε άλλους επισκέπτες. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ανυπομονούμε να ακούσουμε νέα σας σύντομα».

Dear Guest,
This is with reference to your booking inquiry at Billionaire Mykonos this summer.

We are grateful for your trust and interest in joining the most extravagant dinner show.

Unfortunately, we are unable to confirm your booking due to the size of the party. The table set up at Billionaire is created to accommodate groups of 6, 8, 10 and 12 guests and above.

Maybe next time you will be joined by some friends and we will be delighted to welcome you and make you experience the most incredible high-energy atmosphere on the island.

Please note that your table size booking will have to correspond to the number of guests arriving at the venue, otherwise Billionaire reserves the right to assign the table booking to another guest.

Thank you for your understanding and look forward to hearing from you soon.
With best wishes,
Billionaire Mykonos
Reservation Team

πηγη protothema.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.