ΤΟΠΙΚΑ

Πολλά τα μπράβο για την Ασημακοπούλου της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Πολλά τα μπράβο για την Ασημακοπούλου της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Η Α.Ε. Μυκόνου συγχαίρει την αθλήτρια του τμήματος Στίβου Κατερίνα Ασημακοπούλου για την τεράστια επιτυχία της όπως είναι η κατάκτηση της 2η θέσης στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που διεξήχθη στις 13 Νοεμβρίου στην κλασική διαδρομή.

Πραγματικά μας έκανε όλους υπερήφανους με την προσπάθειά της και φυσικά με τη θέση που κατέκτησε σε μια εξαιρετικά δύσκολη διαδρομή.

Της ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής, δυνατή και να έχει και στο μέλλον ανάλογες επιτυχίες ώστε να τιμάει τόσο τον Σύλλογό μας όσο και την Ελλάδα. Ως σωματείο θα είμαστε πάντα στο πλευρό της και θα της παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια για να εκπληρώνει τους στόχους της!

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.