ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πόλεμος νεύρων στο λιμάνι – Τα είδαν όλα οι τουρίστες – Το πλοίο δεν έδενε για 90 λεπτά!

Πόλεμος νεύρων στο λιμάνι – Τα είδαν όλα οι τουρίστες – Το πλοίο δεν έδενε για 90 λεπτά!

που εκδόθηκε ήδη από την προηγούμενη ημέρα, δεν φαίνεται να ίσχυσε για κάποια πρωινά δρομολόγια καθώς στις Κυκλάδες, τα πολλά μποφόρ που φέρνει μαζί του ο μεσογειακός κυκλώνας, δεν είχαν πλήξει κατά τις πρωινές ώρες ακόμα την περιοχή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι επιβάτες να επιβιβάζονται σε πλοία με σκοπό την μετεπιβίβασή τους σε άλλα για να φθάσουν εν συνεχεία στον τελικό προορισμό τους, κυρίως προς το λιμάνι της Ραφήνας. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό όμως δεν έγινε, καθώς οι περισσότεροι παρέμειναν σε κατάσταση…«ομηρίας» για πολλές ώρες στα νησιά αποβίβασής τους, καθώς είχε ήδη τεθεί σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.

Το χειρότερο απ΄όλα, είναι το απίστευτο αλαλούμ που συνέβη στο λιμάνι της Μυκόνου όταν αρκετοί τουρίστες ταλαιπωρήθηκαν αφού δεν υπήρχε επαρκής και έγκαιρη ενημέρωσή τους προκειμένου να μετεπιβιβαστούν σε μεγαλύτερο πλοίο για να φθάσουν στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ταυτόχρονα συνέβη το απίστευτο γεγονός πλοίο που προσέγγισε το λιμάνι της Μυκόνου προερχόμενο από τον Πειραιά να παραμένει αρόδου, σε ένα κυριολεκτικά άδειο λιμάνι από πλοία, για περίπου μιάμιση ώρα , αφήνοντας επιβαίνοντες και επαγγελματίες που περίμεναν να παραλάβουν τους επισκέπτες έκπληκτους για το πρωτοφανές αυτό περιστατικό.

Πηγή: parianostypos.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.