ΤΟΠΙΚΑ

«Πόλεμος» Χρήστου Βερώνη -Ελένης Κοντιζά με αφορμή ανάρτηση στο διαδίκτυο

«Πόλεμος» Χρήστου Βερώνη -Ελένης Κοντιζά με αφορμή ανάρτηση στο διαδίκτυο
Θύελλα ξέσπασε με την ανάρτηση της Ελένης Κοντιζά για τον Ορνό και προκάλεσε μια απίστευτη επίθεση από την πλευρά του Χρήστου Βερώνη

Με μια  απίστευτη επίθεση εναντίον λειτουργού του τύπου, με υπονοούμενα και χτυπήματα κάτω από την ζώνη επέλεξε ο Χρήστος Βερώνης να «απαντήσει» στην Ελένη Κοντιζά για την ανάρτηση της που δημοσιεύσαμε χτες στο MykonosVoice σχετικά με τα προβλήματα στον Ορνό που προκαλεί κατά καιρούς  η κακοκαιρία.

Η Ελένη Κοντιζά, η μοναδική δημοσιογράφος  στο νησί που τόλμησε να γράψει για όσα πραγματικά συμβαίνουν και που η ανάρτηση της με αφορμή τα καιρικά φαινόμενα στο νησί έκανε αίσθηση, προκάλεσε παράλληλα αναταραχή στις τάξεις του υποψηφίου δημάρχου με αποτέλεσμα να περάσει στην αντεπίθεση και να την κατηγορήσει για συγκεκριμένα πράγματα με πολύ σκληρό μάλιστα τρόπο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο καθώς και στο παρελθόν με αφορμή δημοσιεύματα του MykonosVoice, συνεργάτες του Βερώνη( όχι ο ίδιος πάντως) απείλησαν, εξύβρισαν συνεργάτες μας και τραμπούκισαν μέσω του Διαδικτύου  με αναρτήσεις για όσα περιλαμβάνει το ρεπορτάζ μας.

Στα αυτιά μας φτάνει ότι η πρακτική είναι συνηθισμένη σε κάποιους που κινούνται πέριξ του υποψηφίου δημάρχου Βερώνη( που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο) και που για την ώρα  μένουν στο επίπεδο των καταγγελιών που μας έρχονται καθημερινά.

Ο «πόλεμος» Βερώνη-Κοντιζά ξεκίνησε με αφορμή ανάρτηση της τελευταίας στο Διαδίκτυο σχετικά με τις παραλείψεις ετών των δημοτικών αρχόντων.

Μέσω της σελίδας που έφτιαξε για τον συνδυασμό του ο  Χρήστος Βερώνης στο διαδίκτυο, απάντησε στην Ελένη Κοντιζά και την κατηγορεί ανοιχτά την ίδια για όσα έγραφε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα της MykonosNews  13 χρόνια νωρίτερα.

Προσπαθεί δηλαδή αν καταλάβαμε καλά  να ψέξει μια δημοσιογράφο για τις απόψεις της και  για όσα έγραφε στη στήλη της σχεδόν δεκαπέντε χρόνια πίσω!!!

Βέβαια από τότε μεσολάβησαν πολλά και αυτό το γνωρίζουν όλοι.

Ο δημοσιογράφος δεν είναι ο « Νοστράδαμος».

Τα άρθρα και τα σχόλια αφορούν πάντα την τρέχουσα επικαιρότητα.

Αλλά και να ήταν  ,κάτι θα προέβλεπε λάθος σε δεκαπέντε χρόνια!!!

Στις καταγγελίες Βερώνη θα περιμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση της κ. Ελένης Κοντιζά.

Δεν θα υιοθετήσουμε σε καμία περίπτωση καταγγελίες και αναφορές που σε δημόσια θεά παρουσιάζονται, υπάρχουν τα αρμόδια όργανα και οι εισαγγελείς να ασχοληθούν.

Ως MykonosVoice όμως  θα είμαστε δίπλα σε κάθε λογής επίθεση σε δημοσιογράφους.Κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν καλά, και κυρίως  οι συνεργάτες του κ. Βερώνη (φανεροί και αόρατοι), ότι οι λειτουργοί του τύπου και της ενημέρωσης, δεν εκφοβίζονται, δεν απειλούνται και δεν πτοούνται από κάθε λογής τραμπούκο…

Θα επανέλθουμε προσεχώς με συγκεκριμένα περιστατικά…

MykonosVoice

 

Αναλυτικά η ανάρτηση στην σελίδα του συνδυασμού Βερώνη.

Επειδή και σε εμάς αρέσουν τα μαθήματα ιστορίας, θα παραθέσουμε συνοπτικά την πρόσφατη ιστορία της «δημοσιογράφου» που στο άρθρο της («Ιστορικές Αναδρομές. Εκλογές στη Μύκονο. Πρόσωπα, Αναλύσεις, Γεγονότα», 1 Απριλίου 2019, Μykonos news), «στολίζει» και στοχοποιεί τον κ. Χρήστο Βερώνη προσωπικά, αλλά και μια σειρά από νυν υποψήφιους συνεργάτες του ως το απόλυτο «κακό», ενώ από την άλλη βγάζει «λάδι» τον νυν δήμαρχο και τους συνεργάτες του. (όσους βέβαια του έχουν απομείνει).
Για να τεκμηριώσουμε την «αξιοπιστία» των γραφομένων της «δημοσιογράφου» παραθέτουμε:
1. Aπόσπασμα από το φυλλάδιό της (2006) όταν ήταν υποψήφια και μάλιστα 2 φορές με τον κ. Χρήστο Βερώνη (2002 και 2006).
2. Απόσπασμα από το βιογραφικό της που δείχνει σε πόσες επιτροπές ήταν μέλος όταν είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος (2002 έως 2006).
3. Άρθρο εκείνης της περιόδου που υπερασπίζεται τη δημαρχία Βερώνη και τον εαυτό της.
4. Απόφαση της ΔΕΥΑΜ, αναρτημένη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ”.
«Αναθέτουμε την παροχή υπηρεσίας προβολής ενημερωτικής καμπάνιας και ανακοινώσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., σε τοπική εφημερίδα καθώς και σε ενημερωτική ιστοσελίδα της Μυκόνου, όπως ειδικότερα περιγράφεται στο τεύχος τεχνικών προδιαγραφών στην κα. ΚΑΜΜΗ ΜΑΡΙΑ (MYKONOS NEWS) με στοιχεία επικοινωνίας, οδός: ΚΑΣΤΕΛΑΚΙΑ- ΠΛΑΤΥΣ ΓΥΑΛΟΣ, Τ.Κ.:84600, Πόλη: ΜΥΚΟΝΟΣ, έναντι του ποσού των 3.500,00€.». (πιθανόν να υπάρχουν και άλλες τέτοιες αποφάσεις αν ψάξουμε καλύτερα)

Τα στοιχεία «μιλάνε» μόνα τους. Ούτε πολιτικό ρομαντισμό, ούτε ανιδιοτέλεια έχει η πένα της «δημοσιογράφου». Και για να προλάβουμε την κριτική, δεν στοχοποιούμε την επαγγελματική σχέση. Κρίνουμε το πολιτικό θράσος ως δημοσιογραφική στάση. Γιατί πάει πολύ, να καταγγέλλεται ως σαθρό το πολιτικό σύστημα και η δημαρχία που εσύ, δηλαδή, η «δημοσιογράφος» στήριξες για χρόνια ως οργανικό τους στέλεχος.
Θα επανέλθουμε αν χρειαστεί.


.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.