ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποδοσφαιρική παρέα στο Super Paradise

Ποδοσφαιρική παρέα στο Super Paradise
Ο πρόεδρος του ΑΟ Μυκόνου με τον προπονητή του Αήττητου Σπάτων και γνωστό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή

Μια ωραία παρέα που τράβηξε τα βλέμματα διασκέδασε χτες βράδυ στο super paradise της Μυκόνου και είχε πολύ ποδοσφαιρική κουβέντα.
Ο πρόεδρος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκος Κουκάς
που βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση εν όψει του σχεδιασμού για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, υποδέχτηκε στα λημέρια του τους ανθρώπους του Αήττητου Σπάτων, τον προπονητή των επιτυχιών και των ανόδων της ομάδας Πάρι Κωνσταντακόπουλο, έναν πολλά υποσχόμενο νέο προπονητή που έφτασε την ομάδα των Σπατών στην Β´Εθνική και τον γνωστό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και παράγοντα στην διοίκηση ηταν ομάδας των Μεσογείων Αττικης τον Μάκη Ράπτη.
Δεν ξέρουμε αν ψήνεται συνεργασία ανάμεσα στα δυο σωματεία και αλληλοβοήθεια αλλά η παρέα ανέλυσε όλα τα ποδοσφαιρικά θέματα του καλοκαιριού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.