ΤΟΠΙΚΑ

Πλήρως προετοιμασμένη να υποδεχτεί τουρίστες και επισκέπτες η Sbox Μυκόνου

Πλήρως προετοιμασμένη να υποδεχτεί τουρίστες και επισκέπτες η Sbox Μυκόνου
Καθώς η εορταστική περίοδος του Πάσχα πλησιάζει, η επίσκεψη στη Μύκονο αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, καθώς τουρίστες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν το νησί για την εορταστική τους απόδραση.
 Σε αυτό το πλαίσιο, η SBOX Μυκόνου, η πρώτη αδειοδοτημένη απο την Τραπεζα της Ελλάδας και το Αρχηγείο της Ελληνικής αστυνομιας εταιρεία θυρίδων θησαυροφυλακίου στην Ελλάδα, είναι πλήρως προετοιμασμένη να υποδεχτεί τουρίστες και επισκέπτες, προσφέροντας την απόλυτη λύση για τη διαφύλαξη των πολύτιμων αντικειμένων τους κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί.
 Με την ασφάλεια ως πρωταρχικό μας μέλημα, η SBOX προσφέρει μια ευρεία γκάμα από υπηρεσίες θυρίδων θησαυροφυλακίου, σχεδιασμένες για να πληρούν τις ανάγκες των πλέον απαιτητικών πελατών μας. Με υψηλού επιπέδου τεχνολογία ασφάλειας και μια ομάδα ειδικών για τη φύλαξή τους, εγγυόμαστε την ασφαλή φύλαξη των πολύτιμων σας αντικειμένων.
 ”Η Μύκονος είναι πάντα ένας προορισμός που προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο και ειδικά κατά τη διάρκεια των εορτών. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε την ειρήνη και την ασφάλεια που χρειάζονται, διασφαλίζοντας ότι τα πολύτιμα αντικείμενά τους θα παραμείνουν ασφαλή καθώς απολαμβάνουν την παραμονή τους στο νησί”,
δήλωσε συνιδιοκτήτης της SBOX Μυκόνου.
 Επιλέξτε την SBOX Μυκόνου για την απόλυτη εμπειρία ασφάλειας κατά τη διαμονή σας στη Μύκονο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή για να κάνετε κράτηση θυρίδας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.safebox.gr ή επικοινωνήστε στο +30 228 902 5739 (8.00 – 20.00 καθημερινά), +30 697 099 4903 ή μέσω email στη διεύθυνση info@safebox.gr.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.