ΤΟΠΙΚΑ

Πλειστηριασμός σε ακίνητο “φιλέτο” στο Φανάρι της Μυκόνου

Πλειστηριασμός σε ακίνητο “φιλέτο” στο Φανάρι της Μυκόνου

Για τις 23 Μαΐου, έχει προγραμματιστεί και ένας πλειστηριασμός που αφορά ακίνητο στη Μύκονο.Πρόκειται για μια ανεξάρτητη και αυτοτελή ιδιοκτησία-κατοικία, που αποτελεί τμήμα ενιαίας στατικά και λειτουργικά οικοδομής με ενιαίο φέροντα οργανισμό, η οποία έχει ανεγερθεί επί αγροτεμαχίου 4.035,95 τ.μ. στη θέση «Φανάρι» της κτηματικής περιφερείας Δήμου Μυκόνου εκτός σχεδίου και εντός ΖΟΕ.

Η εν λόγω ανεξάρτητη ιδιοκτησία αποτελείται τυπικά από υπόγειο 74,50 τ.μ. ισόγειο Β 25,50 τ.μ. και ισόγειο Α 75 τ.μ. και εν συνόλω 175 τ.μ. ενώ έχει ποσοστό συνιδιοκτησίας 50/100 επί του αγροτεμαχίου . Στην συγκεκριμένη ιδιοκτησία ανήκει κλειστή θέση γκαράζ ως παράρτημα επιφάνειας 24,75 τ.μ.

Ολόκληρη η κατοικία συνορεύει με ακάλυπτο χώρο οικοπέδου και δεύτερη κατοικία.

Η ιδιοκτησία έχει διαχωριστεί από τις άλλες δυο ιδιοκτησίες και έχει γίνει περίφραξη με μαντρότοιχο, ώστε στην πράξη να έχει αποκλειστική χρήση τμήματος 2.300 τ.μ. περίπου από το μέιζον γήπεδο. Στο τμήμα αυτό έχει κατασκευαστεί πισίνα με τζάμια για προστασία από τον αέρα, ενώ υπάρχουν πέργκολες και φυτεύσεις.

Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί σε 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ επισπεύδουσα είναι η Cepal.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.