ΤΟΠΙΚΑ

Πλειστηριασμός για “φιλέτο” στα Ματογιάννια

Πλειστηριασμός για “φιλέτο” στα Ματογιάννια

Στις 18 Νοεμβρίου η εκποίηση καταστήματος, σε έναν από τους εμπορικούς δρόμους της Μυκόνου. Όπως αναφέρει το mononews, η Intrum εκπλειστηριάζει ακίνητο, το οποίο εν συνεχεία αποφασίστηκε ότι αποτελεί κατοικία, στη συμβολή των οδών Ματογιάννη, Μαλαματένιας και Καλογερά, στη χώρα της Μυκόνου, όπου φιγουράρουν τα ακριβότερα brands ένδυσης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία οριζόντια ιδιοκτησία η οποία αποτελείται από πέντε χώρους (σάλα, τραπεζαρία, κουζίνα και δύο δωμάτια) με πατάρι, τα οποία έχουν συνολικό εμβαδόν 96,72 τ.μ. σε οικόπεδο εκτάσεως 109,30 τ.μ.. Στο ισόγειο βρίσκονται δύο καταστήματα και ένα ακόμη δωμάτιο με πατάρι και τη βεράντα του (δώμα του ισογείου), τα οποία καταλαμβάνουν ολόκληρο τον πρώτο όροφο, πάνω από το ισόγειο μιας άλλης οικοδομής και έχουν μαζί με το παρακείμενο μπάνιο στο «καταστέγι» εμβαδόν 56,50 τ.μ.. Σύμφωνα με τους εκτιμητές, το διαμέρισμα είναι «ανακαινισμένο και προσεγμένο, σύμφωνα με τα μυκονιάτικα χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικής, η βεράντα έχει αλλάξει χρήση και πλέον είναι δωμάτιο, έστω και χωρίς να υπάρχει τακτοποίηση αυτού».

Οφειλέτες είναι οι Μυκονιάτες Σταύρος Μεγακλής και Karl Egon Fricbrich Prinz Zu Furstenberg, οι οποίοι φέρεται να διατηρούσαν επιχείρηση, που έχει εκκαθαριστεί. Το ακίνητο κατέληξε στην πλατφόρμα πλειστηριασμού, αφού οι δύο επιχειρηματίες είχαν υπογράψει σύμβαση στεγαστικού δανείου με την Τράπεζα Κύπρου. Με δεδομένο ότι έχει βρεθεί ήδη μια φορά στα αζήτητα, το ακίνητο βγαίνει στοσφυρί έναντι 1,04 εκατομμυρίων ευρώ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.