ΤΟΠΙΚΑ

Πιθανό να ανοίξουν τα σχολεία μετά το Πάσχα

Πιθανό να ανοίξουν τα σχολεία μετά το Πάσχα

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του OPEN την Κυριακή, η υφυπουργός Παιδείας τόνισε ότι τα σχολεία θα ανοίξουν αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα εκτός αν οι ειδικοί διαπιστώσουν ότι πρέπει να παραμείνουν κλειστά λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό.

Όταν ρωτήθηκε για τις πανελλήνιες 2020, η ίδια απάντησε ότι αν όλα πάνε κατ ευχήν οι πανελλήνιες εξετάσεις 2020 θα γίνουν μέσα στον Ιούνιο με Ιούλιο, καθώς οι μαθητές είναι συνηθισμένοι να δίνουν εξετάσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Μάλιστα, σημείωσε ότι από τη Δευτέρα, 30 Μαρτίου έως και τις 9 Απριλίου μπορούν να γίνονται οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες 2020.

Ερωτηθείσα, τέλος, για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, η ίδια απάντησε το εξής: «Πάνω από 130.000 εκπαιδευτικοί και πάνω από 750.000 μαθητές έχουν μπει στην πλατφόρμα». Αυτό δείχνει, όπως τόνισε η κυρία Ζαχαράκη τη μεγάλη ζήτηση αλλά και τον όγκο που υπάρχει στην πλατφόρμα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.