ΤΟΠΙΚΑ

«Πήγε για rapid test με σκοπό να κάνει show και του έκλεισαν την πόρτα κατάμουτρα. Ποιος είναι;»

«Πήγε για rapid test με σκοπό να κάνει show και του έκλεισαν την πόρτα κατάμουτρα. Ποιος είναι;»
Ο Νίκος Κάπλαντζης, ο πρώην επικοινωνιολόγος του Χρήστου Βερώνη δεν χάνει ευκαιρία και χτυπά με τις αναρτήσεις του

Ανάρτηση που θα προκαλέσει συζήτηση στο νησί και στα πολιτικά παρασκήνια έκανε ο πρώην συνεργάτης του Χρήστου Βερώνη, γνωστός επικοινωνιολόγος Νίκος Κάπλαντζης που αποκαλύπτει χωρίς όμως να κατονομάζει οτι κάποιος ή κάποια αρχηγός συνδυασμού της Μυκόνου προσπάθησε ούτε λίγο ούτε πολύ  να «εκμεταλλευτεί» την διαδικασία των rapid test που γίνονται δωρεάν στη Μύκονο ώστε να δημιουργήσει θέμα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση Κάπλαντζη ,ο-ή αρχηγός πήγε για το τεστ και του-της  έκλεισαν την πόρτα στη μούρη γιατί είτε δεν γνώριζε το ωράριο είτε ήθελε να κάνει σόου.

Αν αληθεύει κάτι τέτοιο όπως σωστά αναρωτιέται και στο ποστάρισμα ο Κάπλαντζης,θα πρόκειται για μέγιστη πράξη χυδαιότητας στην προσπάθεια να εκμεταλλευτούν κάποιοι την κρίσιμη καμπή που περνάει το νησί με το θέμα της πανδημίας καθαρά για λόγους πολιτικής.

Θα περιμένουμε να μάθουμε ποιος ή ποια  είναι…

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.