ΤΟΠΙΚΑ

Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη

Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη
Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης. Πάλευε τον τελευταίο καιρό με τον καρκίνο.

Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης, την είδηση μετέφερε ο Δήμος Βερύκιος, ο όποιος όπως είπε, «το τραγικό είναι ότι ζούνε και οι δύο οι γονείς του».

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Alpha και τον δημοσιογράφο:

«Ένας νέος άνθρωπος που πάλεψε τους τελευταίους μήνες με περίσσια αξιοπρέπεια όπως σε όλη του τη ζωή, με τον καρκίνο, με τη Δέσποινα δίπλα του. Το τραγικό είναι ότι και οι δύο γονείς του Γιάννη ζουν. Πήγαν χθες στο νοσοκομείο για τελευταία φορά, είχε πέσει σε κώμα. Ήταν ένας πολύ καλός αξιωματικός. Η Δέσποινα του έδωσε όσα του έλειπαν».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.