ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΠΙΚΑ

Περισσότερες πτήσεις προς Ελλάδα ανακοίνωσαν οι Αυστριακές Αερογραμμές

Περισσότερες πτήσεις προς Ελλάδα ανακοίνωσαν οι Αυστριακές Αερογραμμές

Την αύξηση του αριθμού των εβδομαδιαίων πτήσεών τους από Βιέννη προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, ανακοίνωσαν οι Αυστριακές Αερογραμμές (Austrian Airlines- AUA), κατά την σημερινή παρουσίαση στη Βιέννη του χειμερινού προγράμματός των.

Συγκεκριμένα, από τα τέλη Οκτωβρίου αυξάνεται κατά τέσσερις, σε συνολικά 10 πτήσεις την εβδομάδα, ο αριθμός των πτήσεων των Αυστριακών Αερογραμμών προς Αθήνα, ενώ αντίστοιχα θα υπάρχει πλέον καθημερινή αεροπορική σύνδεση από Βιέννη προς Θεσσαλονίκη, δηλαδή εκεί ο αριθμός των πτήσεων θα αυξηθεί κατά τρεις επιπλέον σε σχέση με το χειμερινό πρόγραμμα 2017-2018.

Ήδη στις αρχές του 2017, ανταποκρινόμενες προφανώς στη μεγαλύτερη ζήτηση, με την επάνοδο της Ελλάδας εδώ και τρία χρόνια, ως κορυφαίου θερινού τουριστικού προορισμού των Αυστριακών, οι Αυστριακές Αερογραμμές είχαν ανακοινώσει την επέκταση του προγράμματος των πτήσεών τους προς ελληνικούς προορισμούς για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, συχνότερα συνδέονται πλέον με πτήσεις των Αυστριακών Αερογραμμών, οι προορισμοί Ρόδος, Ηράκλειο, Ζάκυνθος, Χανιά, Αθήνα και Κως, γενικά από την Αυστρία και όχι μόνον από τη Βιέννη.

Σε σχέση με το καλοκαίρι του 2016, ο αριθμός των εβδομαδιαίων πτήσεων της AUA προς ελληνικούς προορισμούς αυξήθηκε από πέρυσι κατά 12 επιπλέον και συνολικά από το καλοκαίρι του 2017 υπήρχαν 49 πτήσεις της την εβδομάδα προς 17 προορισμούς στην Ελλάδα.

Στο νέο χειμερινό πρόγραμμα της εταιρείας προβλέπεται γενικά μία επέκταση, από τα τέλη Οκτωβρίου, κατά 40 επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα προς 14 προορισμούς στην Ευρώπη.

Το Βερολίνο θα βρίσκεται ως προορισμός στην κορυφή, καθώς θα συνδέεται με τη Βιέννη με 48 πτήσεις των Αυστριακών Αερογραμμών την εβδομάδα (επτά περισσότερες από ότι κατά την χειμερινή περίοδο 2017/2018), ενώ ακολουθούν, με 36 πτήσεις, το Ντίσελντορφ (επίσης επτά επιπλέον) και το Αμβούργο με 29 πτήσεις (κατά τρεις περισσότερες).

Συνολικά οι πτήσεις των Αυστριακών Αερογραμμών από την Βιέννη προς την Γερμανία θα ανέρχονται κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών σε 238 την εβδομάδα.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Πηγή: Περισσότερες πτήσεις προς Ελλάδα ανακοίνωσαν οι Αυστριακές Αερογραμμές | iefimerida.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.