ΤΟΠΙΚΑ

Περίπατος για τον ΑΟ Μυκόνου στη Σύρο

Περίπατος για τον ΑΟ Μυκόνου στη Σύρο

Χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα ο ΑΟ Μυκκόνου πέρασε νικηφόρα από τη Σύρο κερδίζοντας τον ΑΟ Πάγου 2-5 στον αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Σουλιώπουλος όποιος πραγματοποίησε το πρώτο χατ τρίκ με τη φανέλα του Α.Ο. Μυκόνου. Πιο συγκεκριμένα το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο έκτο λεπτό με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Αλεξανδρόπουλος.

Στο 12′ ο Πρίντεζης βρέθηκε απέναντι από τον Ψύλλια ισοφαρίζοντας με πλαστέ σε 1-1 για την ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα ο Σούμπιτσης απόκρουσε προσωρινά σουτ του Αμπντούλ και Σουλιώπουλος που έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι, με σουτ έκανε το 1-2. Το 1-3 του πρώτου ημιχρόνου διαμορφώθηκε στο 45′ όταν ο Αργυρός ανέτρεψε στην περιοχή τον Αμπντούλ, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να καταλογίζει πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αλεξανδρόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αμπντούλ πάσαρε παράλληλα στην περιοχή, με τον Σουλιώπουλο να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και από κοντά να κάνει το 1-4 και το τελικό σκορ (1-5) έγινε στο 52′ με ατομική ενέργεια και πλασέ.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλογεράς με βοηθούς τους Μουτάφη και Γεωργαρά.

ΑΟ Πάγου (Χρήστος Φωκάς): Σούμπιτσης, Ανδρεαδάκης, Αργυρός, Σανούδος (64′ Ρούσσος Ιων), Ντιούφ, Κασσανδρινός, Σούμπιτσης Φ., Μαραγκός (46΄Ρούσσος Κ.), Φελούτσης (64′ Βουτσίνος), Αρακάς (55′ Οστεν), Πρίντεζης.

ΑΟ Μυκόνου (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης):Ψύλλιας, Κουντουράς (56′ Παπαδόπουλος), Δήμα (55′ Πάγια) , Καρατζάς (64′ Βερώνη), Μπαλλής, Μπαϊρακτάρης, Σουλιώπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Αλμπάνης (46′ Δημητρανόπουλος), Βαρουξής, Αμπντούλ.

Sportcyclades.gr

Σπύρος Μάκαρης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.