ΤΟΠΙΚΑ

Περιοδεία του Φίλιππου Φόρτωμα στην Σίφνο

Περιοδεία του Φίλιππου Φόρτωμα στην Σίφνο

Νέος σταθμός στην περιοδεία του υπ. Βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππου Φόρτωμα, το νησί της Σίφνου, όπου αρχικά επισκέφθηκε το Δημαρχείο και πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τη Δήμαρχο, Μαρία Ναδάλη. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τη δημοτική αρχή και ο σημαντικός ρόλος που διαδραμάτισε, τα τελευταία χρόνια, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, στην ανάπτυξη  του νησιού

Κατόπιν, ο υπ. Βουλευτής, είχε την ευκαιρία να βρεθεί στον Όρμο Φυκιάδας, στο πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου και να συναντηθεί με τους προσκυνητές του δυσπρόσιτου ομώνυμου Ιερού Ναού. Τέλος, επισκέφθηκε περιοχές του νησιού και πραγματοποίησε πλήθος συναντήσεων με κατοίκους και επιχειρηματίες, στις οποίες τέθηκαν υπόψη του διάφορα θέματα που τους απασχολούν.

Μετά την επίσκεψή του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Στη Σίφνο, όπως και στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων, η Κυβέρνηση διασφάλισε κονδύλια για σημαντικά έργα που είχε ανάγκη ο τόπος. Κοινή βούληση όλων μας είναι να απαντώνται όλες οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και να δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες για την καθημερινότητα των νησιωτών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την πρώτη ημέρα της θητείας του, στήριξε τα νησιά μας με έργα που καμία άλλη Κυβέρνηση δεν είχε κάνει ποτέ! Συνεχίζουμε #mazi να αλλάζουμε όλα όσα μας κράτησαν πίσω!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.